Banja Vrujci 2016

Banja Vrujci 2016 – Srbija je zemlja prirodnih lepota, gostoljubivih ljudi i provoda za pamćenje. Jedno takvo mesto, koje sve ovo može da vam ponudi, jeste i Banja Vrujci, koja privlči sve veću pažnju turista i koja polako postaje jedna od posećenijih destinacija u Srbiji.

Za Banju Vrujci se vezuje viševekovna istorija, a samo ime potiče od činjenice da su ovi prostori bogati izvorištima tople vode, koja ima vrlo lekovita svojstva.

Banja Vrujci 2016 – sezona je u punom jeku. bazeni Hotela Vrujci su prepuni a smeštajni kapaciteti u hotelu popunjeni. Za sve zainteresovane ostala je opcija za privatan smestaj u Banji Vrujci sobe i apartmani u Banji Vrujci.

Banja Vrujci Vila Šah nudi smeštaj u Banji Vrujci u sobama i apartmanima tipa studio, kompletno opremljenim.

Banja Vrujci izleti 2016 godine u organizaciji Hotela Vrujci i Turističke organizacije Mionica.

Banja Vrujci 2016

Poslednjih decenija se intenzivno radilo na tome da se Banja Vrujci izgradi u svakom smislu, da svim posetiocima može da ponudi sve što im je potrebno za prijatan odmor.

Davno je postalo jasno da svi izvori tople vode na ovim prostorima mogu biti vrlo korisni u lečenju brojnih zdravstvenih problema, a lekovito blato koga na izvorima ima u velikim količinama pokazalo se kao efikasno u brojnim terapijama.

Iz tog razloga razvoj medicinskog turizma u Banji Vrujci je u usponu i svi koji ovde dolaze u potrazi za lečenjem i prirodnim lekovitim terapijama, mogu da pronađu sve ono što im je potrebno, da se oporave potpuno.

Osim medicinskog turizma, Banja Vrujci može da ponudi još mnogo toga. U poslednje vreme postaje poznata i kao mesto za sport i rekreaciju, jer obiluje košarkaškim i fudbalskim terenima, teniskim kompleksima, bazenima i brojnim drugim elementima koji mogu da upotpune vaš aktivni odmor.

Veliki broj staza za šetnju i trčanje vodi do brojnih skrivenih odredišta u Banji, a na vama je da ih obiđete i otkrijete sve.

Mnogo čistog vazduha, prirode, poljana, šuma i reka na jednom mestu, može da vam pomogne da doživite pravi odmor, za vaš duh i telo, i da se oporavite sasvim za samo nekoliko dana provedenih ovde.

Svakako uvek imate mogućnost i da posetite čuvenu vazdušnu banju Divčibare i maksimalno napunite baterije.

Svega nekoliko dana u Banji Vrujci biće vam potrebno da osetite kako vam se vraća životna energija i kako se vaš organizam regeneriše, spreman za nove životne pobede.

Pronađite vaše idalno mesto za odmor i oporavak, povežite se sa prirodom u njenom izvornom obliku i odvojite vreme za sebe, da se opustite i uživate, da ne razmišljate ni o čemu, kao da ste sami na svetu.

Banja Vrujci Srbija – Vrujci su mesto na kome se sve vaše želje ostvaruju, gde ćete doživeti pravo bogatstvo prirode i mesto u koje ćete se sigurno vraćati, jer svako ko jednom dođe u Banju Vrujci postane brzo svestan njene lepote i blagotvornog dejstva.

Neka ova Banja bude vaša sledeća destinacija, uživajte i vi onako kako zaslužujete, na samo 90-ak kilometara od Beograda čeka vas pravi mali raj.

Advertisements