Banja Vrujci Srbija

Banja Vrujci odlikuje se termalnom vodom sa temperaturom od 26-28 stepeni, koja ima izuzetno lekovita svojstva (sadrzi kalijum, magnezijum i selen) i tece u izobilju.

Banja Vrujci Leci reumu, urinarne infekcije, neuroze, ginekoloska oboljenja i jos mnogo toga. Moze se koristiti u rehabilitacionom centru, hotelima, zatvorenim i otvorenim bazenima, jakuzi bazenima i u kombinaciji sa lekovitim radioaktivnim blatom.

Banja Vrujci je ime dobila po tome sto na izvoristu izgleda kao da voda vri, a to je zbog temperature i gasova koji se oslobadjaju.

Leti mozete uzivati u nekoliko otvorenih bazena sa lekovitom vodom, po kojima je Banja Vrujci specificna a koji deluju carobno u predivnom okruzenju gde cete pored osvezenja, uz zamor ostalih turista, naci osvezenje i pruziti doprinos svome zdravlju.

Posle kupanja mozete dugo hodati pesackim stazama kroz zivopisnu prirodu koju Banja Vrujci ima u izobilju.

Banja Vrujci ima umerenu klimu, cist vazduh, lekovitu vodu, lekovito blato, bazene, staze za pesacenje, zdravu domacu hranu, razne mogucnosti za sport i rekreaciju, obliazak carobne okoline i zivopisnih predela u okruzenju.

Sve u svemu, bilo da mislite na svoje zdravlje ili zelite da se uverite u lekovitost po kojoj je Banja Vrujci veoma poznata, ukoliko jos niste, vreme je da posetite ovo mesto koje odise zivotom lekovitoscu i zdravljem.

Banja Vrujci ne nedavno dobila i status regionalne banje, tako da je planirano da se Banja Vrujci modernizuje i da poveca svoje smestajne kapacitete.

Sadanji hoteli apartmani vile sobe i privatni smestaj u Banji Vrujci imaju mogucnost prihvata dosta velikog broja turista.

Advertisements